BURSA / GÜRSU - Yüksel Bodur İmam Hatip Ortaokulu

Selçuk DAĞLAR - Okul Müdürü

1982 Artvin – Yusufeli / Erenköy doğumludur. İlkokulunu Köyü Erenköy İlkokulunda bitirmiştir. Ortaokul ve Lise Eğitimi Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’nde okumuştur. Üniversite Eğitimini Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünü okuyarak tamamlamıştır.

2008 yılında Mudanya - Çayönü Köyü İlköğretim Okuluna Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanmış, 2010 yılında Gürsu - Zafer Ortaokuluna geçmiş 2014 yılında Müdür Yardımcısı, 2016 yılında Okul Müdürü olmuştur. Eş durumundan Aralık 2018’de Batman – Sason Anadolu Lisesi’ne Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanmış, Şubat 2019 itibariyle sırasıyla Ergünü İlkokulu ve Ortaokulu, Gürgenli İlkokulu ve Ortaokulu ve Sason Yatılı Bölge Ortaokulunda Müdür olarak görev yapmıştır. 2020 yılında Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmış ve Ağustos 2021 yılında Bursa - İnegöl Edebey Ortaokulu’na atanmış, Şubat 2022’de Gürsu – Adaköy İlkokulu ve Ortaokuluna Müdür olarak başlamış ve akabinde; 09 Eylül 2022’de okulumuza Müdür olarak atanmış ve görevine başlamıştır.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.